Finagaz

L’empresa pertany al Grup Sant Eloi des de l’any 2006. Ens dediquem a la distribució de gas a domicili, tant en ampolles com a l’engròs, a l’estudi de projectes i a la coordinació d’instal·lacions. Som distribuïdors per al Principat d’Andorra de la marca Totalgaz.

PRODUCTES

Propà 35 kg: per a les seves necessitats intenses

L’ampolla ideal per a la calefacció, l’aigua calenta, la cocció i tots els usos específics professionals i industrials. La seva gran capacitat i la seva autonomia superior converteixen l’ampolla de gas propà 35 kg indispensable per a usos intensius!

Propà 13 kg :ideal per als seus usos exteriors

Previst per a una utilització i un emmagatzematge en exterior del gas propà, l’ampolla Propà 13 kg se li adaptarà al conjunt de les seves necessitats. Per facilitar les seves activitats en exterior, resisteix a temperatures que van fins -44 ° C.

Butà 13 kg : comoditat i sabor

Discreta i concebuda per a una utilització i un emmagatzematge a l’interior, l’ampolla de butà 13 kg és la companya de la seva activitat diària. Gaudiu d’una solució ideal per a la cocció i per a la calefacció complementària.

Shesha Butà 10 kg : canviar per Shesha!

Darrere de les línies fluïdes i contemporànies de Shesha s’amaga una veritable innovació. Les rodes integrades, associades amb una presa altament pràctica, facilitaran el transport de la seva ampolla.

Malice Butà 6 kg : porti-la per tot arreu amb vostè!

Tregui profit d’un concentrat d’avantatges per a la seva activitat professional. Lleugera i molt manejable, la Malice Butà 6 kg principalment s’utilitza a l’interior.

Carburació propà 13kg

L’ampolla propà Carburació 13 kg Totalgaz està pensada per als carretons elevadors i les màquines que funcionen en fase líquida.

Cisternes

Cisterna aparent, cisterna soterrada o cisterna mòbil, esculli el dipòsit de gas Totalgaz que correspon millor a les vostres necessitats al seu sector d’activitat.

Adreça

c/ Pobladó s/n Els Pedregassos
Santa Coloma
AD500
Principat d’Andorra

Contacte

Tel: (+376) 722 468
Fax: (+376) 723 468
www.santeloi.com

Truquin's

Telèfon d'atenció al Client

 

+376 743 140

Email

Envïins un correu elelctrònic

 

info@santeloi.com

Adreça

Carretera d'Espanya

AD600 Sant Julià de Lòria

Principat d'Andorra

Envïins un missatge

Consentiment

12 + 13 =

© 2016 - 2020  Grup Sant Eloi - Carretera d'Espanya   AD600 Sant Julià de Lòria - Principat d'Andorra - +376 743 140 - info@santeloi.com - Legal-Privacitat-Cookies