Centre comercial

Un espai de 2.500 m² on trobaràs una àmplia gamma de productes pensats per satisfer les necessitats dels locals i dels turistes. Al Supermercat Condis Life amb Sant Eloi, destaquem les seccions dedicades al producte fresc. Productes portats directament del mar, l’hort o la muntanya a la teva taula.

Completa la teva compra a la Galeria Comercial a les seccions de Fleca, Perfumeria, Rellotgeria i Tabacs.

En aquest mateix espai aprofita per emplenar el dipòsit del teu vehicle, fer una pausa a la cafeteria o aprofitar per fer les últimes compres a la parafarmàcia més gran d’Andorra.

 

Serveis

TARGETA CLIENT

Amb les nostres targetes disposarà de descomptes especials. A més, amb la targeta de facturació podrà gaudir del pagament agrupat a final de mes. Si ho desitja, però, obtindrà el mateix descompte amb la targeta de comptat, podent fer efectiu el pagament de la seva compra al moment.

Si la seva elecció és la targeta de facturació, Sant Eloi li cobreix les despeses originades per la garantia bancària en qualsevol de les entitats financeres del país fins a un crèdit màxim de 300 €.

SERVEI A DOMICILI

Si la seva compra és superior a 30 €, li oferim la possibilitat de portar-li a l’adreça que vostè ens indiqui, amb la màxima rapidesa i sense cap cost addicional. Distribuïm per totes les parròquies del país. Consulteu, per cada punt de venda, els terminis de lliurament.

Horari Centre Comercial

De dilluns a diumenge de 08:30h a 20:30h
Dissabte de 08:00h a 21:00h

Adreça

Crta. General d’Espanya s/n
Sant Julià de Lòria
AD600
Principat d’Andorra

Contacte

Tel: (+376) 743 130
info@santeloi.com
www.santeloi.com

Truquin's

Telèfon d'atenció al Client

 

+376 743 140

Email

Envïins un correu elelctrònic

 

info@santeloi.com

Adreça

Carretera d'Espanya

AD600 Sant Julià de Lòria

Principat d'Andorra

Envïins un missatge

Consentiment

5 + 14 =

© 2016 - 2020  Grup Sant Eloi - Carretera d'Espanya   AD600 Sant Julià de Lòria - Principat d'Andorra - +376 743 140 - info@santeloi.com - Legal-Privacitat-Cookies